Sammenlign lån op til 500.000 kr.

Udfyld formularen

Hvor meget vil du låne?

5000 kr
600 000 kr

I mange år vil du låne?

1 år
15 år
Est. ratebeløb*
0 kr
Navn
Email
Jeg giver tilladelse til at Swiftbanker.dk må sende mig relevante lånetilbud samt andre tilbud via mail og sms fra vores samarbejdspartnere og behandle mine oplysninger som beskrevet her. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke.
*Låneeksempel: Lån 30.000 kr., lån tid over 15 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 – 900 kr., debitorrenten 9,95% – 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% – 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 – 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 – 43.119 kr.ÅOP 4,9-24,9%. Løbetid 1-15 år. Det månedlige afdrag beregnes med en rentesats på 5%.

At samle mindre forbrugslån kan være en god idé for at få en mere overskuelig og økonomisk situation. Hvis du har flere mindre lån, kan et samlelån være en løsning. Hos Swiftbanker kan du anmode om tilbud på sammenlægning af dine lån fra vores samarbejdspartnere på en enkel måde.

Du kan med få klik anmode om flere lånetilbud, som du kan sammenligne og vælge mellem. Dette er en gratis og uforpligtende service. Hvis du har flere forbrugslån, kan du også samle dem til et enkelt lån.

Samlelån - En smart måde at reducere gæld og øge økonomisk overblik

Et samlelån kan være en praktisk og økonomisk fordelagtig løsning, hvis du har flere små lån, der løber samtidigt. Hos Swiftbanker kan du anmode om et samlelån med henblik på at samle din gæld hos én kreditor.

Her er nogle fordele ved at samle dine lån:

Hos Swiftbanker kan du nemt og hurtigt anmode om tilbud på et samlelån fra vores samarbejdspartnere. Det er en gratis og uforpligtende service, der kan give dig et bedre overblik over din gæld og økonomi.

Hvem kan få godkendt et samlelån? Krav og faktorer at overveje

Sammenlægning af lån kan være en god måde at få styr på din gæld på. Men for at blive godkendt til et samlelån, skal du opfylde nogle krav. Hos Swiftbanker afhænger kravene af den specifikke bank eller låneudbyder, men de inkluderer typisk følgende:

  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en fast indtægt
  • Du skal have bopæl i Danmark
  • Du skal have adgang til NemID

Udover disse krav vil der også blive taget hensyn til faktorer som lånebeløb og løbetid i en kreditvurdering.

Når du ansøger om et samlelån, vil chancerne for godkendelse afhænge af lånebeløbet. Jo mindre lånebeløbet er, jo større er sandsynligheden for at blive godkendt.

Det er også vigtigt at være realistisk omkring valg af løbetid, især hvis din økonomi er presset. Vælg en løbetid, der passer til din indtægt og rådighedsbeløb.

Ved valg af lånebeløb og løbetid skal du også tage hensyn til faktorer som indtægt og rådighedsbeløb. Det er vigtigt at overveje disse faktorer nøje for at undgå økonomiske problemer senere.

Generelt set godkendes de fleste låneansøgninger til samlelån uden yderligere spørgsmål. Hos Swiftbanker kan du nemt og hurtigt anmode om et samlelån og se, om du er berettiget til at samle dine lån til en enkelt betaling.

Kan man få samlelån, hvis man er registreret i RKI?

At have en RKI-registrering som dårlig betaler kan være en stor hindring, når det kommer til at få godkendt lån, herunder samlelån. Uanset om det drejer sig om større eller mindre lån, er RKI-registreringen ofte en udfordring.

Det kan dog være muligt at få godkendt et lån, hvis du ansøger med en medansøger eller kautionist. På egen hånd er det dog ofte umuligt at få godkendt kredit af nogen art.

Det er vigtigt at huske på, at det både er svært og uhensigtsmæssigt at låne penge, når man er registreret i RKI. Derfor er det bedre at fokusere på at indfri din gæld og forhandle med dine kreditorer.

RKI står for Ribers Kredit Information og er et register over dårlige betalere. Det er vigtigt at tage RKI-registreringen seriøst og gøre alt for at undgå den.

Reducér dine kreditomkostninger med et samlelån

Mange danske forbrugere vælger et samlelån, da det typisk kan reducere de samlede kreditomkostninger betydeligt. Hvis du har to eller flere aktive lån, kan det derfor være en god idé at undersøge, om du kan spare penge ved at samle disse lån.

Her er nogle faktorer, du bør tage i betragtning:

  • En lavere fast eller variabel debitorrente kan opnås med samlelånet
  • Lavere gebyrer kan også opnås med samlelånet
  • Du bør regne på, hvad dine lån koster alt i alt for at klarlægge, om et samlelån er billigere
  • ÅOP og de samlede omkostninger kan hjælpe dig med at finde frem til den mulige besparelse

Hos Swiftbanker kan du nemt indhente flere tilbud fra velrenommerede firmaer uden at løbe nogen risiko. Via vores online service får du typisk en konto, hvor du kan holde øje med din samlede gæld, kommende afdrag, mv. Du har altså altid det fulde overblik over dit samlelån.

Når du vælger mellem en bank eller en online låneudbyder, bør du tage individuelle faktorer i betragtning. Hos Swiftbanker kan du indhente uforpligtende lånetilbud, uanset om du foretrækker at låne i banken eller online gennem diverse udbydere.

De bedste udbydere af samlelån i Danmark

Er du på udkig efter et samlelån? Her er en liste over nogle af de mest populære udbydere af samlelån i Danmark:

  1. Nordea – En af de danske banker med de mest fordelagtige låneprodukter og et godt omdømme.
  2. Santander Consumer Bank – En specialiseret udbyder af lån og kreditydelser, der tilbyder samlelån og andre fordelagtige lån.
  3. Basisbank – En digital bank, der har gjort sig i sammenlægning af lån og tilbyder samlelån uden sikkerhed til en attraktiv rente.
  4. Resurs Bank – En internetbank, der har specialiseret sig i lån og afbetaling, og tilbyder samlelån op til 300.000 kr. uden sikkerhed.

Uanset hvilken udbyder du vælger, er det vigtigt at undersøge dine muligheder og vælge en udbyder, der tilbyder en lav rente og gunstige vilkår. Hos Swiftbanker kan du indhente uforpligtende lånetilbud fra flere forskellige udbydere og finde den bedste løsning for dig.


Et samlelån er en type lån, hvor man optager et nyt lån for at samle sine eksisterende lån og dermed kun skal betale én månedlig ydelse i stedet for flere. Formålet med samlelån er ofte at reducere de samlede kreditomkostninger, da man kan opnå en lavere rente og lavere gebyrer med samlelånet end med de oprindelige lån.

Nordea er en af de største banker i Danmark og tilbyder et konkurrencedygtigt samlelån. Deres samlelån er tilgængelige for både nye og eksisterende kunder, og man kan optage lån op til 500.000 kr. med en løbetid på op til 15 år.

Santander Consumer Bank er en specialiseret udbyder af lån og kreditydelser, og deres samlelån kan optages for lånebeløb op til 500.000 kr. og med en løbetid på op til 15 år. Det er værd at bemærke, at Santander kun tilbyder samlelån til en samlet gæld på op til 500.000 kr.

Basisbank er en digital bank, der har specialiseret sig i at udstede lån uden sikkerhed, herunder samlelån. Deres samlelån kan optages for lånebeløb mellem 30.000 kr. og 500.000 kr. og med en løbetid på mellem 24 og 144 måneder. Basisbank tilbyder desuden en låneberegner, hvor man kan tilpasse sit lån og se sin månedlige ydelse og besparelse.

Resurs Bank er en internetbank, der også har specialiseret sig i lån og afbetaling. Deres samlelån kan optages for lånebeløb op til 300.000 kr. og uden at skulle stille sikkerhed. Resurs Bank tilbyder desuden en forsikring, der kan dække låntagers månedlige afdrag i op til 12 måneder, hvis låntageren f.eks. bliver arbejdsløs eller på anden vis bliver påvirket økonomisk.

Swiftbanker er en online tjeneste, der kan hjælpe med at finde det bedste samlelån. Via Swiftbanker kan man indhente flere tilbud fra velrenommerede firmaer uden at løbe den mindste risiko. Det er gratis og uforpligtende at bruge Swiftbanker, og det kan være en god måde at sammenligne forskellige udbydere og finde det bedste samlelån.

Er det en god idé at optage flere samlelån?

Som udgangspunkt er det ikke en god idé at optage flere samlelån. Her er nogle grunde til hvorfor:

  • Det kan være svært at holde styr på flere lån og betalinger, hvilket kan føre til forvirring og forsinkede betalinger.
  • Hver gang du optager et nyt lån, vil det påvirke din kreditvurdering og din evne til at få godkendt fremtidige lån.
  • Hvis din samlede gæld er så stor, at den ikke kan samles i ét lån, kan du med fordel kontakte låneudbyderen og spørge ind til mulighederne.

Hvis du allerede har optaget flere samlelån, kan det være en god idé at undersøge, om de kan samles i ét lån. Dette kan muligvis føre til en bedre rente og bedre lånevilkår generelt.

Swiftbanker kan hjælpe dig med at undersøge mulighederne for at samle dine lån og finde den bedste løsning for dig.

Få rådgivning om samlelån hos din bankrådgiver eller en uvildig rådgiver

Det kan være en god idé at tale med en faglig person omkring mulighederne for at samle forbrugslån, især hvis man ikke har ekspertise og erfaring på området. En mulighed kan være at henvende sig til sin bankrådgiver, som kender ens økonomi, men man kan også vælge en ekstern og uvildig rådgiver. Begge kan give brugbar vejledning og sparring. Det er vigtigt at huske, at et samlelån kan spare dig for mange penge, hvorfor det kan betale sig at få den rette rådgivning. Der findes masser af uvildige rådgivere, som kan svare på spørgsmål om samlelån og andre økonomiske forhold.

FAQ om samlelån

Det afhænger af din økonomiske situation. Hvis du har flere små lån med høje renter og gebyrer, kan det ofte være en fordel at optage et samlelån med en lavere rente og bedre lånevilkår.

Der er ingen fast grænse for, hvor mange lån man kan samle. Det afhænger af den enkelte låneudbyders vilkår og ens økonomiske situation.

Det afhænger af den enkelte låneudbyder og lånebeløbet. Nogle låneudbydere kræver sikkerhed, mens andre tilbyder samlelån uden sikkerhed.

Svartiden varierer fra udbyder til udbyder. Nogle kan give svar inden for få minutter, mens andre kan tage flere dage.

Renten afhænger af den enkelte låneudbyders vilkår, din kreditvurdering og lånebeløbet. Generelt kan man dog opnå en lavere rente ved at samle flere små lån i et samlelån.

Ja, ved at samle flere små lån i et samlelån kan man ofte reducere sine omkostninger og spare penge på renter og gebyrer.

Ja, renten kan ændre sig på et samlelån, afhængigt af den enkelte låneudbyders vilkår og rentemarkedet. Det er derfor vigtigt at læse lånevilkårene grundigt igennem og være opmærksom på eventuelle ændringer.