Swiftbanker formidler lån op til 500.000 kr - Få hurtigt svar

Lån penge til at rejse til ny bil til en ny båd til et nyt køkken til lige hvad du har lyst til!

Udfyld formularen

Vælg lånebeløb:

5000
Navn
Email
Ja tak, jeg vil også gerne modtage tilbud omkring forsikringer
Jeg giver tilladelse til at Swiftbanker.dk må sende mig relevante lånetilbud via mail og sms fra vores 15 samarbejdspartnere og behandle mine oplysninger som beskrevet her. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke.

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med en variabel rente på 6,0 % og et oprettelsesgebyr på 1.500 kr. (ÅOP på 6,22 %). De totale kreditomkostninger er på 53.335 kr. og det samlede beløb der skal tilbagebetales er 203.335 kr.

Swiftbanker finder det billigste lån

Hvordan fungerer det?

Ansøg

Registrer dig gennem vores formular og indtast dine oplysninger.

Få tilbud

Du modtager tilbud så snart, at du har registeret diig.

Hurtig udbetaling

Du modtager hurtig udbetalelse ved godkendt ansøgning hos de forskellige udbydere.

Vi har mange glade brugere hos Swiftbanker

nathan-dumlao-4_mJ1TbMK8A-unsplash-1-scaled.jpg

Lad os hjælpe dig på vej med lånet!

Hos Swiftbanker hjælper vi med at formidle lån på op til 500.000 kr! Det skal være nemt at finde et konkurrencedygtigt lån i dag. Ønsker du at finde et forbrugslån, så er du på vej i den rigtige retning. Vi forsøger at finde flere lånetilbud til dig, så du ikke skal bruge tid på at kontakte långiverne selv. Hos os synes vi, at det skal være lige til at låne penge.

Ansøgningsprocessen er simpel. Udfyld vores formular og derefter modtager du 2 lånetilbud, som vi mener passer til dig. Gennem vores samarbejdspartnere, prøver vi at finde et godt lån til dine behov. Lånetilbuddene er uforpligtende og du behøver ikke optage et af dem. Vores tjeneste er fuldstændig gratis og uforpligtende.

Du kan låne pengene til lige præcis, hvad du vil! Vi spørger dig ikke om, hvad du skal bruge pengene til. Du bestemmer helt selv om du vil bruge dem på ny cykel, bil, computer, telefon eller en ferie.